X
تبلیغات
پیکوفایل

اقامت . ویزا . ثبت شرکت در اروپا

اخذ ویزا . اقامت. ثبت شرکت در اروپا

خدمات در سال 2014

تاریخ ارسال: پنج‌شنبه 10 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 09:26 ب.ظ | نویسنده: مدیر | چاپ مطلب 0 نظر

خدمات در سال 2014

تاریخ ارسال: یکشنبه 6 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 09:06 ب.ظ | نویسنده: مدیر | چاپ مطلب 0 نظر

اخذ کارت اقامت اروپا و سفر به اروپا در کمترین زمان

اقامت کشور لیتوانی 


به زودی اطلاعات کامل درج می شود

تاریخ ارسال: شنبه 16 شهریور‌ماه سال 1392 ساعت 04:29 ب.ظ | نویسنده: مدیر | چاپ مطلب 0 نظر

اطلاعات جدید

خواهشمندیم برای کسب اطلاعات جدید به سمت چپ وبلاگ بر روی خدمات ما در سال2013 کلیک فرمائید.


با سپاس 

تاریخ ارسال: یکشنبه 29 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 07:29 ب.ظ | نویسنده: مدیر | چاپ مطلب 0 نظر

اقامت ، ثبت شرکت در اروپا ، ویزای کاری و ازدواجی ، دعوتنامه

اقامت اروپا ( آپدیت 2013 ، 1392 )


( دعوتنامه , ثبت شرکت , ویزای کاری و ازدواجی)

شرکت ما با رویکردی جدید در ارائه خدماتی چون مشاوره و راهنمایی بوسیله کارشناسان مجرب در جهت اخذ روادید از کنسولگرهای کشورهای حوزه شنگن اتحادیه اروپا ، تهیه دعوتنامه , ثبت شرکت تجاری ، اخذ اقامت ازدواجی و کاری فعالیت مینماید.
یکی از عمده اهداف اصلی این مجموعه سعی در شناخت و معرفی مفاهیمی چون روادید و مهاجرت و قوانین و ضوابط آن به متقاضیان می باشد .
بعضا دیده شده که بسیاری از متقاضیان به دلیل عدم اطلاع از این مقولات امکان شانس دریافت روادید را از دست می دهند یا به دام افراد سودجو می افتند و خسارت مالی سنگینی را متعمل می شوند . این مجموعه با اطلاع رسانی دقیق و ارائه خدمات مناسب به متقاضیان که در صفحات مربوط به هر کدام در وب سایت شرکت توضیح داده شده است در جهت نیل به اهداف متقاضیان گام بر می دارد .

همواره سعی شده تا با تحلیل آخرین اخبار و اطلاعات و ضوابط تعیین شده در این زمینه نگاهی علمی و واقعی به این روند صورت گیرد و همچنین خدماتی که در این زمینه ارائه می گردد از این حیث برخورداری باشد .
به طور کل این مجموعه با ضوابط قانونی و آخرین اطلاعات از مراجع ذی صلاح اقدام به ارائه خدمات می نماید .


خدمات شرکت به شرح زیر می باشد:


_____________________________ ______
  • دعوتنامه

اخذ فوری و قانونی دعوتنامه تجاری از کلیه کشورهاشینگن اسپانیا ایتالیا سوِئد فرانسه چک هلند مجارستان اروپای شرقی اکراین بلغارستان برای شرکتها و تجار و اصناف و افرادی که در شرکتی مشغول بکار باشند قابل تهیه می باشد.

مدت زمان دریافت دعوتنامه : حداکثر 30 روز کاری

هزینه دریافتی 2500 یورو

مدارک مورد نیاز : کپی پاسپورت متقاضی




_____________________________ ______
  • ویزای شنگن برای شهروندان ایرانی

مدت زمان دریافت ویزا : حداکثر 2 ماه

هزینه دریافتی 6500 یورو

مدارک مورد نیاز : پاسپورت متقاضی ، عکس




_____________________________ ______
  • ویزای شنگن برای شهروندان افغانی ( سفارت در افغانستان )

مدت زمان دریافت ویزا : حداکثر 2 ماه

هزینه دریافتی 7000 یورو

مدارک مورد نیاز : پاسپورت متقاضی ، عکس



_____________________________ ______
  • اقامت کاری کشور سوئد
 


مدارک مورد نیاز:
ـ اسکن پاسپورت متقاضى
ـ ترجمه شناسنامه
ـ گواهی عدم سوء پیشینه
ـ گواهى ها و فرم هاى وکالت که ما برایتان مى فرستیم
تمامی مدارک باید ترجمه شده به زبان انگلیسی و مورد تائید دفتر وکالت و وزارت امور خارجه و سفارت هر یک از این کشورها در ایران قرار گیرند.

1ـ شما باید گواهى عدم سوء پیشینه و گواهى سلامت خویش را از مراجع رسمى تهیه , ترجمه به زبان انگلیسى و به تائید وکیل بومى برسانید.
2ـ ما پکیج درخواست اقامت شما را از مراجع دولتى تهیه نموده و برایتان ارسال مى نماییم تا شما آن را بهمراه سایر مدارک که در ایران تهیه نموده اید به سفارت کشورها برده و درخواست را به ثبت برسانید.
3ـ سفارت مدارک دریافتى را به مراکز دولتى درکشورمزبورارسال نموده تا کنترل و تایید نهایى انجام پذیرفته و کلیه مدارک شما مهر دولتى دریافت نمایند.
4ـ پس از تایید مدارک توسط مراجع دولتى و با پیگیرى وکلاى ما, تاییدیه درخواست اقامت شما به سفارت اعلام و دستور صدور ویزاى اقامت کاری شما صادر مى گردد. 

 
مدت زمان لازم:
براى انجام کلیه امور فوق و پروسه دولتى به 6 ماه زمان نیاز مى باشد.

پرداخت در ٣ قسمت مساوى انجام مى پذیرد:
١ـ در شروع و بعد از اینکه استعلام رکورد پاسپورت شما از پلیس اروپا انجام شد.
٢ـ بعد از اینکه مدارک آماده ارسال به سفارت و شما شد تا براى گرفتن ویزا ارائه گردند.
٣ـ بعد از گرفتن ویزا. 



_____________________________ ______
  • اقامت ازدواجی کشور سوئد
 


مدارک مورد نیاز:
ـ اسکن پاسپورت متقاضى
ـ ترجمه شناسنامه
ـ گواهی عدم سوء پیشینه
ـ گواهى ها و فرم هاى وکالت که ما برایتان مى فرستیم
تمامی مدارک باید ترجمه شده به زبان انگلیسی و مورد تائید دفتر وکالت و وزارت امور خارجه و سفارت هر یک از این کشورها در ایران قرار گیرند. 

- تجرد نامه


1ـ شما باید گواهى عدم سوء پیشینه و گواهى سلامت خویش را از مراجع رسمى تهیه , ترجمه به زبان انگلیسى و به تائید وکیل بومى برسانید.
2ـ ما پکیج درخواست اقامت شما را از مراجع دولتى تهیه نموده و برایتان ارسال مى نماییم تا شما آن را بهمراه سایر مدارک که در ایران تهیه نموده اید به سفارت کشورها برده و درخواست را به ثبت برسانید.
3ـ سفارت مدارک دریافتى را به مراکز دولتى درکشورمزبورارسال نموده تا کنترل و تایید نهایى انجام پذیرفته و کلیه مدارک شما مهر دولتى دریافت نمایند.
4ـ پس از تایید مدارک توسط مراجع دولتى و با پیگیرى وکلاى ما, تاییدیه درخواست اقامت شما به سفارت اعلام و دستور صدور ویزاى اقامت ازدواجی شما صادر مى گردد. 

 
مدت زمان لازم:
براى انجام کلیه امور فوق و پروسه دولتى به 6 ماه زمان نیاز مى باشد.

پرداخت در ٣ قسمت مساوى انجام مى پذیرد:
١ـ در شروع و بعد از اینکه استعلام رکورد پاسپورت شما از پلیس اروپا انجام شد.
٢ـ بعد از اینکه مدارک آماده ارسال به سفارت و شما شد تا براى گرفتن ویزا ارائه گردند.

٣ـ بعد از گرفتن ویزا.



_____________________________ ______
  • اقامت کاری کشور لهستان برای شهروندان ایرانی و افغانی
 


مدارک مورد نیاز:
ـ اسکن پاسپورت متقاضى
ـ ترجمه شناسنامه
ـ گواهی عدم سوء پیشینه
ـ گواهى ها و فرم هاى وکالت که ما برایتان مى فرستیم
تمامی مدارک باید ترجمه شده به زبان انگلیسی و مورد تائید دفتر وکالت و وزارت امور خارجه و سفارت هر یک از این کشورها در ایران قرار گیرند.

1ـ شما باید گواهى عدم سوء پیشینه و گواهى سلامت خویش را از مراجع رسمى تهیه , ترجمه به زبان انگلیسى و به تائید وکیل بومى برسانید.
2ـ ما پکیج درخواست اقامت شما را از مراجع دولتى تهیه نموده و برایتان ارسال مى نماییم تا شما آن را بهمراه سایر مدارک که در ایران تهیه نموده اید به سفارت کشورها برده و درخواست را به ثبت برسانید.
3ـ سفارت مدارک دریافتى را به مراکز دولتى درکشورمزبورارسال نموده تا کنترل و تایید نهایى انجام پذیرفته و کلیه مدارک شما مهر دولتى دریافت نمایند.
4ـ پس از تایید مدارک توسط مراجع دولتى و با پیگیرى وکلاى ما, تاییدیه درخواست اقامت شما به سفارت اعلام و دستور صدور ویزاى اقامت کاری شما صادر مى گردد. 

 
مدت زمان لازم:
براى انجام کلیه امور فوق و پروسه دولتى به 3 ماه زمان نیاز مى باشد.

پرداخت در ٣ قسمت مساوى انجام مى پذیرد:
١ـ در شروع و بعد از اینکه استعلام رکورد پاسپورت شما از پلیس اروپا انجام شد.
٢ـ بعد از اینکه مدارک آماده ارسال به سفارت و شما شد تا براى گرفتن ویزا ارائه گردند.

٣ـ بعد از گرفتن ویزا.




_____________________________ ______
  • اقامت ازدواجی کشور جمهوری چک
 


مدارک مورد نیاز:
ـ اسکن پاسپورت متقاضى
ـ ترجمه شناسنامه
ـ گواهی عدم سوء پیشینه
ـ گواهى ها و فرم هاى وکالت که ما برایتان مى فرستیم
تمامی مدارک باید ترجمه شده به زبان انگلیسی و مورد تائید دفتر وکالت و وزارت امور خارجه و سفارت هر یک از این کشورها در ایران قرار گیرند.
- تجرد نامه
1ـ شما باید گواهى عدم سوء پیشینه و گواهى سلامت خویش را از مراجع رسمى تهیه , ترجمه به زبان انگلیسى و به تائید وکیل بومى برسانید.
2ـ ما پکیج درخواست اقامت شما را از مراجع دولتى تهیه نموده و برایتان ارسال مى نماییم تا شما آن را بهمراه سایر مدارک که در ایران تهیه نموده اید به سفارت کشورها برده و درخواست را به ثبت برسانید.
3ـ سفارت مدارک دریافتى را به مراکز دولتى درکشورمزبورارسال نموده تا کنترل و تایید نهایى انجام پذیرفته و کلیه مدارک شما مهر دولتى دریافت نمایند.
4ـ پس از تایید مدارک توسط مراجع دولتى و با پیگیرى وکلاى ما, تاییدیه درخواست اقامت شما به سفارت اعلام و دستور صدور ویزاى اقامت شما صادر مى گردد. 

 
مدت زمان لازم:
براى انجام کلیه امور فوق و پروسه دولتى به 3 ماه زمان نیاز مى باشد.

پرداخت در ٣ قسمت مساوى انجام مى پذیرد:
١ـ در شروع و بعد از اینکه استعلام رکورد پاسپورت شما از پلیس اروپا انجام شد.
٢ـ بعد از اینکه مدارک آماده ارسال به سفارت و شما شد تا براى گرفتن ویزا ارائه گردند.

٣ـ بعد از گرفتن ویزا.



_____________________________ ______

  • اقامت ازدواجی کشور امریکا
 


مدارک مورد نیاز:
ـ اسکن پاسپورت متقاضى
ـ ترجمه شناسنامه
ـ گواهی عدم سوء پیشینه
ـ گواهى ها و فرم هاى وکالت که ما برایتان مى فرستیم
تمامی مدارک باید ترجمه شده به زبان انگلیسی و مورد تائید دفتر وکالت و وزارت امور خارجه و سفارت هر یک از این کشورها در ایران قرار گیرند. 

- تجرد نامه

- گواهی سلامت


1ـ شما باید گواهى عدم سوء پیشینه و گواهى سلامت خویش را از مراجع رسمى تهیه , ترجمه به زبان انگلیسى و به تائید وکیل بومى برسانید.
2ـ ما پکیج درخواست اقامت شما را از مراجع دولتى تهیه نموده و برایتان ارسال مى نماییم تا شما آن را بهمراه سایر مدارک که در ایران تهیه نموده اید به سفارت کشورها برده و درخواست را به ثبت برسانید.
3ـ سفارت مدارک دریافتى را به مراکز دولتى درکشور مزبور ارسال نموده تا کنترل و تایید نهایى انجام پذیرفته و کلیه مدارک شما مهر دولتى دریافت نمایند.
4ـ پس از تایید مدارک توسط مراجع دولتى و با پیگیرى وکلاى ما, تاییدیه درخواست اقامت شما به سفارت اعلام و دستور صدور ویزاى اقامت ازدواجی شما صادر مى گردد. 

 
مدت زمان لازم:
براى انجام کلیه امور فوق و پروسه دولتى به 6 ماه زمان نیاز مى باشد.

پرداخت در ٣ قسمت مساوى انجام مى پذیرد:
١ـ در شروع و بعد از اینکه استعلام رکورد پاسپورت شما از پلیس انجام شد.
٢ـ بعد از اینکه مدارک آماده ارسال به سفارت و شما شد تا براى گرفتن ویزا ارائه گردند.

٣ـ بعد از گرفتن ویزا.




_____________________________ ______

  • اقامت ازدواجی کشور کانادا
 


مدارک مورد نیاز:
ـ اسکن پاسپورت متقاضى
ـ ترجمه شناسنامه
ـ گواهی عدم سوء پیشینه
ـ گواهى ها و فرم هاى وکالت که ما برایتان مى فرستیم
تمامی مدارک باید ترجمه شده به زبان انگلیسی و مورد تائید دفتر وکالت و وزارت امور خارجه و سفارت هر یک از این کشورها در ایران قرار گیرند. 

- تجرد نامه

- گواهی سلامت


1ـ شما باید گواهى عدم سوء پیشینه و گواهى سلامت خویش را از مراجع رسمى تهیه , ترجمه به زبان انگلیسى و به تائید وکیل بومى برسانید.
2ـ ما پکیج درخواست اقامت شما را از مراجع دولتى تهیه نموده و برایتان ارسال مى نماییم تا شما آن را بهمراه سایر مدارک که در ایران تهیه نموده اید به سفارت کشورها برده و درخواست را به ثبت برسانید.
3ـ سفارت مدارک دریافتى را به مراکز دولتى درکشور مزبور ارسال نموده تا کنترل و تایید نهایى انجام پذیرفته و کلیه مدارک شما مهر دولتى دریافت نمایند.
4ـ پس از تایید مدارک توسط مراجع دولتى و با پیگیرى وکلاى ما, تاییدیه درخواست اقامت شما به سفارت اعلام و دستور صدور ویزاى اقامت ازدواجی شما صادر مى گردد. 

 
مدت زمان لازم:
براى انجام کلیه امور فوق و پروسه دولتى به 6 ماه زمان نیاز مى باشد.

پرداخت در ٣ قسمت مساوى انجام مى پذیرد:
١ـ در شروع و بعد از اینکه استعلام رکورد پاسپورت شما از پلیس انجام شد.
٢ـ بعد از اینکه مدارک آماده ارسال به سفارت و شما شد تا براى گرفتن ویزا ارائه گردند.

٣ـ بعد از گرفتن ویزا.




_____________________________ ______

  • اقامت ازدواجی کشور استرالیا
 


مدارک مورد نیاز:
ـ اسکن پاسپورت متقاضى
ـ ترجمه شناسنامه
ـ گواهی عدم سوء پیشینه
ـ گواهى ها و فرم هاى وکالت که ما برایتان مى فرستیم
تمامی مدارک باید ترجمه شده به زبان انگلیسی و مورد تائید دفتر وکالت و وزارت امور خارجه و سفارت هر یک از این کشورها در ایران قرار گیرند. 

- تجرد نامه

- گواهی سلامت


1ـ شما باید گواهى عدم سوء پیشینه و گواهى سلامت خویش را از مراجع رسمى تهیه , ترجمه به زبان انگلیسى و به تائید وکیل بومى برسانید.
2ـ ما پکیج درخواست اقامت شما را از مراجع دولتى تهیه نموده و برایتان ارسال مى نماییم تا شما آن را بهمراه سایر مدارک که در ایران تهیه نموده اید به سفارت کشورها برده و درخواست را به ثبت برسانید.
3ـ سفارت مدارک دریافتى را به مراکز دولتى درکشور مزبور ارسال نموده تا کنترل و تایید نهایى انجام پذیرفته و کلیه مدارک شما مهر دولتى دریافت نمایند.
4ـ پس از تایید مدارک توسط مراجع دولتى و با پیگیرى وکلاى ما, تاییدیه درخواست اقامت شما به سفارت اعلام و دستور صدور ویزاى اقامت ازدواجی شما صادر مى گردد. 

 
مدت زمان لازم:
براى انجام کلیه امور فوق و پروسه دولتى به 6 ماه زمان نیاز مى باشد.

پرداخت در ٣ قسمت مساوى انجام مى پذیرد:
١ـ در شروع و بعد از اینکه استعلام رکورد پاسپورت شما از پلیس انجام شد.
٢ـ بعد از اینکه مدارک آماده ارسال به سفارت و شما شد تا براى گرفتن ویزا ارائه گردند.

٣ـ بعد از گرفتن ویزا.







برای اطلاعات بیشتر می توانید با ایمیل زیر ارتباط برقرار کنید:

eu_invitation@live.com

eu_eghamat@yahoo.com




تاریخ ارسال: یکشنبه 29 دی‌ماه سال 1387 ساعت 01:47 ق.ظ | نویسنده: مدیر | چاپ مطلب 0 نظر